+31 (0) 85 06 06 407

Disclaimer

Bespaarberekening.nl streeft ernaar om alle informatie op haar website zo volledig, actueel en correct mogelijk weer te geven. Alle informatie op deze website is echter onder voorbehoud verstrekt.

Bespaarberekening.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade veroorzaakt door fouten en defecten die mogelijk voorkomen op haar website. Deze informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving worden verwijderd, gewijzigd of bijgewerkt. Snelle ontwikkeling en / of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat deze informatie onjuist of onvolledig is.

Bespaarberekening.nl is niet verantwoordelijk voor defecten die verband houden met het binnendringen van zijn computersysteem met de aanwezigheid van virussen of fouten die bepaalde functies van zijn website kunnen beïnvloeden. Gezien de technische kenmerken van internet kan Bespaarberekening.nl een onderbreking van de toegang tot de website niet uitsluiten als gevolg van onderhoud of storingen in de stroom- of internetverbinding, vertragingen in de gegevensoverdracht of serverstoringen. Bespaarberekening.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar door links wordt verwezen. U mag de inhoud van de Bespaarberekeing.nl niet kopiëren en / of wijzigen.

Contact

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Rivium Westlaan 2 2909 LD Capelle aan den IJssel
Bel ons op: 085 06 06 407
Mail ons op: info@bespaarberekening.nl

 

KVK: 57956529 | BTW-id: NL003447129B04 | NL37 KNAB 0601 7274 87

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.  Meer info