+31 (0) 85 06 06 407

Mobiel Abonnement

sim card removebg

Sim only

Vergelijk jouw nieuwe abonnement, Klik op het icoon en check wat het goedkoopste abonnement is

mobiele providers

Mobiele abonnementen zijn een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken onze mobiele telefoons voor alles, van het maken van telefoongesprekken en het versturen van sms-berichten tot het surfen op het internet en het gebruiken van sociale media.

Er zijn echter zoveel verschillende mobiele abonnementen beschikbaar op de markt, dat het soms moeilijk kan zijn om er een te vinden die bij je past. Daarom is het belangrijk om je abonnement goed te vergelijken voordat je besluit welk abonnement je wilt nemen.

Er zijn verschillende vergelijkers beschikbaar die je kunt gebruiken om mobiele abonnementen te vergelijken. Deze vergelijkers laten je zien welke abonnementen beschikbaar zijn, wat de kosten zijn en welke extra’s ze bieden, zoals gratis bellen of sms’en, of gratis internet.

Het is ook belangrijk om te weten dat de goedkoopste optie niet altijd de beste is voor jouw specifieke situatie. Bijvoorbeeld, als je veel belt of sms’t, dan is een abonnement met gratis bellen en sms’en waarschijnlijk een beter keuze voor jou dan een abonnement met alleen een lage maandelijkse kosten.

Daarom, alvorens te beslissen welk abonnement je wilt nemen, is het belangrijk om te weten wat je specifieke behoeften zijn en welke abonnementen daar het beste aan voldoen. Door het gebruik van onze vergelijker kun je een weloverwogen beslissing nemen en bespaar je geld op de lange termijn.

Mobiel abonnement

Een telefoonabonnement afsluiten? Vergelijk het telefoonabonnement met ons. Vergelijk mobiele abonnementen, vind het juiste datapakket en telefoon, en bespaar veel kosten. Een telefoonabonnement afsluiten? Vergelijk het telefoonabonnement met onze vergelijker. Vergelijk mobiele abonnementen die bij jou passen, vind het juiste datapakket en telefoon met de gewenste belminuten en bespaar op jouw telefoonlasten.

Telefoonabonnement

Bij het kiezen van een telefoonabonnement kun je gebruik maken van onze hulp. Wij zijn helpen jouw graag. We zetten alle abonnementen voor je op een rij op basis van de informatie die je invoert. Naast het gebruik van het toestel voor een telefoonabonnement, kun je ook sim only abonnementen vergelijken. Welke variant je ook kiest: als je een nieuw abonnement nodig hebt, is het verstandig om telefoonabonnementen te vergelijken. Zo kies je het goedkoopste en meest gunstige telefoonpakket dat het beste bij je past. Dit betekent dat er jaarlijks veel geld kan worden bespaard. We vertellen je alles over telefoonabonnementen met en zonder toestel, en hoe je de beste deal kunt vinden door telefoonabonnementen te vergelijken.

Mobiele abonnement vergelijken

Als je een mobiel abonnement gaat vergelijken, kan je filters gebruiken. Wil je een telefoon bij een bundel, dan kun je in de vergelijker aangeven welke merken je in de vergelijking wilt opnemen. Ook kun je aangeven welke mobiele operators je wilt vergelijken en wat de looptijd van het contract, internetsnelheid en de maximale maandprijs is. Ook kun je bijvoorbeeld aangeven dat je een dual sim wilt. Soms moet je bij een telefoonabonnement eenmalig een extra bedrag betalen. In onze vergelijker kan je aangeven of je een eenmalige bijbetaling wilt doen en hoe hoog dit bedrag mag zijn. Bovendien kan je kiezen hoeveel MB’s internet, sms berichten en onbeperkt bellen. Je kunt ook filteren op specificaties, kleur, besturingssysteem, schermgrootte, camera (in megapixels), opslag en werkgeheugen. Al deze opties hebben invloed op de abonnementskosten.

Bekijk in onze vergelijkingstool wat voor jou het goedkoopste abonnement is. Je kan een andere mobiele aanbieder kiezen. Wil je bij jouw huidige leverancier blijven? Selecteer dan alleen jouw leverancier in onze vergelijkingstool en kijk welk pakket van deze leverancier voor jouw het voordeligst is. Je kan ook op verschillende leveranciers klikken om hun aanbod te vergelijken. Om een ​​telefoonabonnement te nemen, verwijzen we je altijd door naar de mobiele operator zelf.

Goedkoop mobiel abonnement

Een telefoonabonnement kan je zo goedkoop (mogelijk) maken als je zelf wilt. Door te kiezen voor een telefoonabonnement, stel je zelf het pakket samen. Dit is handig, want het betekent dat je precies betaalt voor het aantal MB en minuten aan verbindingen dat je elke maand nodig heeft. Je kan bijvoorbeeld alleen een mobiel abonnement met internet kiezen als je nooit echt belt. Of kies voor slechts enkele MB’s voor WhatsApp als je nooit mobiel internet gebruikt. Hoe minder MB en minuten, hoe goedkoper het telefoonabonnement vaak is. Naast minuten en MB’s worden de abonnementskosten ook beïnvloed door de duur van het contract en het toestelkeuze. Een tweejarig abonnement is namelijk altijd goedkoper dan een jaarabonnement. Het grote voordeel van het jaarabonnement is dat je vroegtijdig kunt overstappen op een nieuwe gunstige aanbieding.

Filter de vergelijker op basis van jouw gegevens en behoeften en we zullen jouw alle goedkope telefoonabonnementen laten zien. Kijk dus vooral naar het pakket dat je zeker nodig hebt, want betalen voor data die je niet gebruikt is zonde. Je betaalt teveel omdat je altijd meer verbruikt dan jouw pakket. Je weet niet zeker hoeveel je elke maand gebruiken? Een goedkoop abonnement uitbreiden is vaak eenvoudiger dan het verminderen. Onthoud! Wanneer je mobiele abonnementen vergelijkt, staat het goedkoopste mobiele abonnement dat bij jouw voorkeuren past altijd bovenaan.

Telefoonabonnement aanbieding

Aanbieders bieden vaak goedkope abonnementen aan met een smartphone. Deze aanbiedingen maken het gemakkelijk om een ​​dure smartphone te kopen zonder in één keer enkele honderden euro’s te moeten betalen voor een nieuwe telefoon. Zo koop je de beste en nieuwste smartphone. Maar er is ook een significant verschil tussen de kosten van verschillende datapakketten. We stellen de aanbiedingen van telefoonabonnementen voor jouw op een rij. Om het goedkoopste belplan te vinden dat bij jouw voorkeuren past. Met of zonder apparaat. Let op: registratie in BRK vindt plaats bij aankoop van een telefoonabonnement met het toestel (meer dan 250 euro). Inschrijving kan invloed hebben op de hoogte van de lening en de hypotheek die je kunt afsluiten.

(Sim Only)

Is je mobiele telefoon nog in perfecte staat na het verlopen van je abonnement, of koop je liever een los toestel zonder abonnement? Dan kun je alleen een simkaart kiezen. U betaalt uw telefoonabonnement niet af, u betaalt alleen het datapakket. Bovendien kan je de mogelijke samenstelling van MB’s, belminuten en sms-berichten selecteren. Dan kun je het telefoonabonnement zonder het toestel vergelijken; het is maar een sim. Een SIM-only telefoonabonnement is namelijk altijd goedkoper dan een toestel abonnement. Je betaalt niet de maandelijkse kosten voor het terugbetalen van de telefoon.

Telefoonabonnement verlengen

Vaak kan je jouw telefoonabonnement vier maanden voor de einddatum van jouw abonnement verlengen. Bij sommige providers is dit niet mogelijk; Lebara, Simyo en Ziggo. Als je jouw telefoonabonnement verlengt, is dit de standaard voor nummerportabiliteit. Je kan je abonnement alleen verlengen bij een provider waar je al een abonnement bij hebt. Is het huidige abonnement verlopen en maakt je zelf geen verlenging of wijziging? Het abonnement wordt dan automatisch verlengd door de mobiele provider. De tarieven kunnen echter variëren als je in de voorgaande periode gebruik heb gemaakt van een speciale aanbieding. Is je smartphone nog in zeer goede staat en wil je geen telefoonabonnement? Selecteer vervolgens alleen de simkaart. Want als iets veel geld bespaart, is het alleen voor een simkaart te kiezen zonder voor een smartphone te hoeven betalen. Duurt je contract nog langer dan vier maanden, maar heb je een nieuwe telefoon nodig? Dan kan je er meestal voor kiezen om het contract eerder te verlengen. Je ontvangt jouw nieuwe smartphone direct. De looptijd van het nieuwe contract kan pas beginnen na de einddatum van het huidige contract.

Overstappen van abonnement

Wil je overstappen van mobiel abonnement? Je kan hier ook vier maanden van tevoren overstappen. Wanneer het huidige abonnement afloopt, gaat het contract in. Het voordeel hiervan is dat je kunt kiezen welke kortingsacties je ziet, en als je ervoor kiest om het toestel te gebruiken om je te abonneren, dan heb je al een nieuwe smartphone.

Dekking

Nog een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het vergelijken van mobiele abonnementen, is de dekking van het netwerk. Dit betekent dat je moet controleren of de provider die je overweegt, goede dekking biedt in de gebieden waar je vaak bent. Dit is vooral belangrijk als je vaak op reis bent of in een gebied woont met slechte dekking.

Het is ook aan te raden om te controleren of het abonnement dat je overweegt, internationale dekking biedt als je vaak buiten het land reist. Sommige providers bieden speciale internationale abonnementen aan voor reizigers, maar dit kan vaak duurder zijn.

Onbeperkt databundel

Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden, is de databundel. Als je vaak internet gebruikt, is het belangrijk om een abonnement te kiezen met een voldoende grote databundel. Sommige providers bieden abonnementen aan met onbeperkt internet, maar dit kan vaak duurder zijn.

BKR-registratie telefoon

Kies je een mobiel-abonnement met telefoon en is de toestelwaarde hoger dan € 250,-? Wees je er dan van bewust dat dit wordt gezien als lening. Het telefoon-abonnement wordt bij het BKR geregistreerd. Wil je een lening of hypotheek afsluiten, dan kan een nog lopende afbetaling, van bijvoorbeeld een dure telefoon, invloed hebben op het leenbedrag dat je kunt krijgen. Bij het BKR kun je zelf controleren of je een BKR-registratie hebt. Je kunt in onze vergelijker ook aangeven dat je een mobiel-abonnement wilt zonder BKR-registratie. Wij tonen je dan alleen abonnementen met toestellen onder de € 250,-.

Tot slot is het ook belangrijk om te controleren of het abonnement dat je overweegt, flexibele verlenging of opzegmogelijkheden biedt. Sommige providers vereisen dat je een contract aangaat voor een bepaalde periode, terwijl andere providers meer flexibiliteit bieden.

In samenvatting: Bij het vergelijken van mobiele abonnementen, is het belangrijk om rekening te houden met de dekking van het netwerk, de internationale dekking, de databundel en de flexibele verlenging of opzegmogelijkheden. Door rekening te houden met deze factoren, kun je een weloverwogen beslissing nemen en het abonnement kiezen dat het beste bij je past.

Vraag & antwoord

Waarom zou je kiezen voor Bespaarberekening?

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat.

Hoe vergelijken wij?

Allereerst vragen we enkele gegevens van u. Zo vragen we uw postcode en huisnummer om te kunnen bepalen in welke regio u woonachtig bent. Energieleveranciers en netbeheerders hanteren verschillende tarieven per regio. Deze gegevens zijn nodig om voor uw situatie een goede vergelijking te kunnen maken. Uw energieverbruik en type meter worden gevraagd om zo te kunnen bepalen wat de verwachte jaarkosten zijn.

Hoe volledig zijn wij?

Wij vergelijken alle energieleveranciers met een leveringsvergunning en verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle contracten en diensten. Ook tonen we energiecontracten van aanbieders die niet via Bespaarberekening.nl zijn af te sluiten. Wij nemen uitsluitend aanbiedingen op in onze vergelijking waarvan de tarieven transparant gepubliceerd zijn op de site van de energieleverancier. Op die manier vindt u bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor u tot een weloverwogen keuze kunt komen

Hoe verdienen wij?

Bespaarberekening.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en energieleveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer u via onze site overstapt, ontvangen wij hiervoor van de energieleverancier een eenmalige vergoeding. Voor Bespaarberekening.nl maakt het niet uit naar wie u overstapt, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om u onze service gratis aan te bieden en de energiemarkt transparanter te maken.

Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat u makkelijk kunt blijven vergelijken. De hoogte van de vergoeding heeft geen enkele invloed op de vergelijking.

Kan ik niet beter direct bij een energieleverancier een contract afsluiten?

Doordat energieleveranciers het liefst zo hoog mogelijk op onze website willen staan, ontstaat er extra concurrentie. Voor jou is die strijd gunstig, want zo profiteer jij van de laagste prijzen!

Kan ik altijd overstappen van energie?

Of je altijd kan overstappen van energie, ligt aan je energiecontract. Heb je een contract voor onbepaalde tijd, dan kan je elk moment overstappen.

Heb je een contract met einddatum, bijvoorbeeld voor 1 of 2 jaar? Dan kan je 6-8 weken voor je einddatum overstappen. Als je te vroeg overstapt, riskeer je een opzegboete.

Waar kan ik terecht met een klacht?

U kunt uw klacht indienen via deze website of via klacht@bespaarberekening.nl

Stuur je vraag per mail

Is het al na 17:30 uur? geen probleem! laat een mail achter met je vraag!

13 + 8 =

+31 (0) 85 06 06 407

Rivium Westlaan 2 2909 LD Capelle aan den IJssel

info@bespaarberekening.nl

 

CIRE ID: l-52346534

 

Contact

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Rivium Westlaan 2 2909 LD Capelle aan den IJssel
Bel ons op: 085 06 06 407
Mail ons op: info@bespaarberekening.nl

Voorwaarden & Partnerschap
Algemene voorwaardenPrivacy voorwaarden | Disclaimer | Partner worden?

KVK: 57956529 | BTW-id: NL003447129B04 | NL37 KNAB 0601 7274 87

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.  Meer info