+31 (0) 85 06 06 407

Om een perfecte berekening te maken vragen wij om jouw jaarlijkse verbruik en adres in te vullen in het berichtvakje voor een gratis dakscan

Stuur je vraag per mail

Is het al na 17:30 uur? geen probleem! laat een mail achter met je vraag!

9 + 11 =

Vraag & antwoord

Waarom zou je kiezen voor Bespaarberekening?

In slechts een paar klikken vergelijk je eenvoudig onze deals en krijg je een advies op maat van één van onze bespaaradviseurs.

Hoe vergelijken wij?

Allereerst vragen we enkele gegevens van jou. Zo vragen we jouw postcode en huisnummer en jaarlijkse verbruik om te kijken hoeveel panelen je nodig heeft. 

Hoe volledig zijn wij?

Wij vergelijken alle zonnepanelen bedrijven met een leveringsvergunning en verstrekken de meest actuele gegevens over vrijwel alle diensten. Op die manier vindt jij bij ons altijd een complete, onafhankelijke en actuele vergelijking waardoor je tot een weloverwogen keuze kunt komen.

Kan ik niet beter direct bij een zonnepanelen leveranciers een contract afsluiten?

Doordat zonnepanelen leveranciers het liefst zo hoog mogelijk op onze website willen staan, ontstaat er extra concurrentie. Voor jou is die strijd gunstig, want zo profiteer jij van de laagste prijzen!

Hoe verdienen wij?

Bespaarberekening.nl biedt al haar diensten gratis aan bezoekers aan en zonnepanelen leveranciers betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Pas wanneer u via onze site aansluit, ontvangen wij hiervoor van de zonnepanelen leveranciers een eenmalige vergoeding. Voor Bespaarberekening.nl maakt het niet uit bij wie u uw zonnepanelen aanschaft, deze vergoeding van de aanbieder is voor ons altijd gelijk. Dit stelt ons in staat om u onze service gratis aan te bieden en de energiemarkt transparanter te maken. En u te voorzien van de beste zonnepanelen voor de scherpste prijs.

 

Waar kan ik terecht met een klacht?

U kunt uw klacht indienen via deze website of via klacht@bespaarberekening.nl

 

CIRE ID: l-52346534

 

Contact

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur

Rivium Westlaan 2 2909 LD Capelle aan den IJssel
Bel ons op: 085 06 06 407
Mail ons op: info@bespaarberekening.nl

Voorwaarden & Partnerschap
Algemene voorwaardenPrivacy voorwaarden | Disclaimer | Partner worden?

KVK: 57956529 | BTW-id: NL003447129B04 | NL37 KNAB 0601 7274 87

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.  Meer info